Podoloji Türkiye'den Veda Yazısı: Duraklatıldık

Podoloji Türkiye’den Veda Yazısı: Duraklatıldık

Serdar Esentürk avatarı

2013 yılının Ekim ayında gönüllü bir öğrenci grubunun gönüllü çalışmalarıyla toplumda Podoloji ve ayak sağlığına yönelik farkındalığı yaratmak, tanıtmak ve bilinçlenmeyi sağlamak amacıyla yürüttüğümüz Podoloji Türkiye gayrı-resmi projemizi ve ilgili tüm alt markalarını (PDT© /Site, PDT© /Blog, PDT© /TV) bugün (01 Mayıs 2018) itibari ile geçici olarak duraklatıyoruz. Daha önce de duyurusunu yaptığımız süreç ile ilgili ayrıntılara buradaki duyuru sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Henüz faydası bol bileni az olan “Podoloji” teriminin ülkemizde gerek toplum gerekse sağlık çalışanları ve tabipler tarafından bile tanınmadığı dönemlerde, 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi’nin gönüllü Podoloji programı öğrencileri tarafından kurulduk. Bütünüyle tüm maddi ihtiyaçları kurucu öğrencilerin emekleri ve birikimleriyle karşılanan bu gayrı-resmi projemizin tüm zamanlardaki amacı Podoloji’yi tanıtmak, farkındalık ortamını oluşturmak ve sağlık hizmetlerinde Podolojik Yaklaşımlar’ın önemini vurgulamak oldu. Son 5 yıllık süreçte tüm alt markalarımızda reklamsız 680.000 okunma aldık. Günlük 3 ve 10 arasında değişen kullanıcı başvuruları ve mesajları da bizim için fena değildi. Nitekim tüm çabamızı da bu mesajlar çerçevesinde göze hitap eden, anlaşılır ve doğru içerikler oluşturmak hedefiyle yarattık.

Bugün, Son 5 yıllık geçmişe sahip “Podoloji Türkiye” ismimizde önemli bir kararın duyurusunu yayınlıyoruz. 01 Mayıs 2018 tarihi itibari ile proje yapımızdaki tüm markalarımızı geçici olarak durdurduk. 365 gün sürecek bu süreçte hiçbir yazar ve ekip üyesi aktif olamayacakken, aynı zamanda güncel içerikler de üretilmeyecektir. Bu doğrultuda proje temellerinin atıldığı dönemde öncü ve yönlendirmeleriyle projeye destek sunan Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Peker’e, projede emeği bulunan gönüllü tüm öğrenci ve mezunlara, ilgisine çokça teşekkür ettiğimiz takipçi kitlelerimize minnettarlığımızı sunuyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle..
– Podoloji Türkiye ekibi
Total
0
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
Diyabetik Ayak'ın Habercisi Olan Bu 4 Ana Unsura Dikkat Edin

Diyabetik Ayak’ın Habercisi Olan Bu 4 Ana Unsura Dikkat Edin

Sonraki Yazı
Döndük!

Döndük!

İlgili Yazılar