Podoloji’nin öncü hocaları 11. yaş için mezunlarla buluştu

Podoloji’nin öncü hocaları 11. yaş için mezunlarla buluştu

Serdar Esentürk avatarı
Bu yazımızda Podoloji’nin öncü hocalarının 11. yaş kutlamasında mezunlarla buluşmasını konu alıyoruz.

Ülkemizdeki varoluşunun 10 yılını dolduran Podoloji programı yeni yaşında tüm podologlar, öğrenciler ve sektörün tanınan yüzleri tarafından sosyal medya aracılığıyla kutlandı. Geçen 10 yıllık süreçte ülkemiz, üniversitelerin köklü eğitimleriyle mezun ettiği yeni podologlar kazandı. Ayak sağlığına yönelik hizmet sunan merkezlerin sayısı özellikle büyük şehirlerde toplumun hizmet alabileceği yoğunluğa kadar ulaştı.

Öncü hocalar mezunlarla bir arada

Ülkemizde ilk Podoloji eğitiminin 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi tarafından verilmesi üzerine programın öncüleri arasında yer edinen Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Peker Karatoprak ve Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Taştan mezunlarla bir araya geldi. İstanbul’da düzenlenen ve Podoloji’nin 10 yaşının kutlandığı akşam yemeğine eski ve yeni mezunlar eşlik etti. Ayak sağlığı ve Podoloji konusunda deneyimlerin görüşüldüğü küçük çaplı organizasyonda iş yeri sahipleri de tecrübelerini aktardı.

Öncü hocalar mezunlarla bir arada
Soldan sağa: Pdl. Yaren Kavlak, Pdl. Salih Günindi, Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Peker Karatoprak, Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Taştan, Pdl. Uğur Baldan, Pdl. Şahinde Esentürk, Pdl. Serdar Esentürk
Podoloji 11'inci yılında: Podoloji 10 yaşında

Önerilen Yazı

Daha önce “Podoloji 11’inci yılında!” başlıklı yazımıza göz atmadıysanız hemen inceleyebilirsiniz.

Total
1
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
Podoloji 11'inci yılında: Podoloji 10 yaşında

Podoloji 11’inci yılında!

İlgili Yazılar