Döndük!

Döndük!

Serdar Esentürk avatarı

01 Mayıs 2018 tarihinde aldığımız kararla yaklaşık olarak 1 yıl süreyle hizmetlerimize geçici olarak ara verdik. Yaptığımız duyuruda bu sürenin 1 yılı aşabileceği bilgisini de paylaşmıştık. Nihayetinde planımıza sâdık kaldık ve bugün (05.07.2019) tarihi itibariyle Podoloji Türkiye gayrı-resmi projemizi yeniden canlandırıyoruz.

01 Mayıs 2018 tarihinden bu yana yaptığımız önemli değişikliklerimize aşağıdan göz atabilirsiniz:

  • Blog sağlayacımız Blogger’ın bağlı olduğu kuruluş olan Google’ın son dönemde aldığı kararlar ve yaptığı güncellemeler ile platform üzerinde yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm içerik ve çalışmalarımızı WordPress‘e (wordpress.org) taşıma kararı aldık. Daha stabil ve çok daha fonksiyonel bir platform üzerinde içeriklerimize erişebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç aylık dönemde platform farklılıkları sebebiyle içeriklerde birtakım sorunlar ve hatalar görebilirsiniz. Taşıma işlemi halen daha devam ettiğinden kısa süre içerisinde site yapısının oturmasını planlıyoruz.
  • Daha önce “blog.podolojiturkiye.org” adresinde erişim sağlanan blog sitemizi şimdilik “www.podolojiturkiye.org/blog” bağlantısına aktardık. Bu bazı blog yazılarımızda erişim sorunu yaratabilir. Tam anlamıyla düzelene kadar içeriklerimize ulaşmak için “Arama Kutusu” ya da “Arşivler”imizi kullanabilirsiniz.
  • E-posta üzerinde son 1 yıl içerisinde duyurusunu yapmamıza rağmen birçok yanıtsız kalan posta gördük. Bunun üzerinde tekrar düzenlemeler yaptık ve artık bize gönderdiğiniz e-postalarınızda biz size yanıt vermeden önce sizi yönlendiren ve bilgilendiren bir e-posta sistem üzerinden otomatik olarak alacaksınız. Bu, aynı zamanda postanızın bize ulaştığını teyit etmenize olanak sağlıyor.
  • Blog sitesindeki platform değişikliği ile yazarlık sistemimizi de güncelledik. Tüm yazarlarımıza yeni hesaplar ve kurumsal e-postalar atadık. Aynı zamanda “Yazarlık Eğitimi”mizi baştan aşağıya yeniledik. Yazarlık başvurularımızın da diğer tüm hizmetlerimiz gibi bugün itibariyle açık olduğunu tekrar hatırlatalım.
  • Yazar profillerimizi güncelledik.

Detaylı güncelleme notlarımıza ana sitemizdeki duyuru alanından göz atabilirsiniz: https://www.podolojiturkiye.org/guncelleme/05-07-2019.html

Total
0
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
Podoloji Türkiye'den Veda Yazısı: Duraklatıldık

Podoloji Türkiye’den Veda Yazısı: Duraklatıldık

Sonraki Yazı
Diyabetik Ayak Muayenesi Nasıl Yapılır?

Diyabetik Ayak Muayenesi Nasıl Yapılır?

İlgili Yazılar