Podoloji 3. Yılında! 20 Eylül: Podologluk/Podoloji Günü

Serdar Esentürk avatarı

Podoloji 3. Yılında! 20 Eylül: Podologluk/Podoloji Günü

Tam 2 yıl önce Kocaeli Üniversitesi rektörlüğüne Podoloji programının eğitime başlama haberi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nca bildirilmişti. 20 Eylül 2012 tarihinde Podoloji programı ilk öğrencilerine eğitim kapılarını açmış ve ilk 14 öğrencisiyle ülkemiz adına bir yeniliğe imza atmıştı. Kasım 2010 tarihinden ilk eğitim döneminde dek Kocaeli Üniversitesi’nce Podoloji’nin ülkemizde gelişmesi ve yer edinmesi amacıyla yurt dışında bir çok ulusal düzeyde toplantılar ve görüşmeler yapılmıştı. Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ülkemizin ilk 5 podologunu 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasıyla vermiş ve yine bir ilke imza atmıştır.
Podoloji 3. Yılında! 20 Eylül: Podologluk/Podoloji Günü

Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan 20 Eylül Yazısı

20 Eylül’ün ülkemizde Podologluk/Podoloji Günü olarak kabul edilmesinin üzerine Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu web sitesinden günün önemi ile ilgili bir duyuru yayınlandı.
Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 20 Eylül’ün önemini belirten yazısını okumak için tıklayınız.

Podologların ve Podoloji Öğrencilerinin 20 Eylül Talebi

Podoloji 3. Yılında! 20 Eylül: Podologluk/Podoloji Günü
20 Eylül’ün Podoloji programının eğitime başlama tarihi olarak bilinmesi üzerine ülkemizin ilk podologları ve Podoloji programı öğrencileri tarafından Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne bir açık mektup yayınlandı. Açık mektup içeriğinin 20 Eylül tarihinin ülkemizde Podologluk/Podoloji Günü olarak kabul edilmesi ve ülkemizde Podoloji’nin önemini vurgulayan açıklamalara yer verdiği görülüyor.
Podologların ve Podoloji programı öğrencilerinin açık mektubuna ulaşmak için tıklayın.

Reklam

Total
0
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

Huzursuz Bacak Sendromu Nedir?

Sonraki Yazı

Yürüme Siklusu Nedir?

İlgili Yazılar