Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi’nde Verdi!

Serdar Esentürk avatarı
Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi'nde Verdi!

Mezuniyet Töreni ve Konuklar

Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, 12 Haziran 2015 tarihinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan, Paramedik Derneği Kocaeli Başkanı Sema Karasu, Podoloji programı Öğr. Gör. Dr. Ayfer Peker, Pdl. Yeliz Sancar, Pdl. Dilek Okumuş, akademisyenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı. Tıbbı Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon Teknikleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Podoloji programları olmak üzere toplam 287 öğrenci Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu.

Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi'nde Verdi!

Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan’ın Konuşması

Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan “Meslek yüksekokulu olarak 13. mezunlarımızı veriyoruz. 287 sağlık çalışanını camiaya katmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Buralara gelmemize vesile olan ve bizlere her daim destek veren merhum Baki Komsuoğlu hocamıza, eşi Sezer Komsuoğlu hocamıza ve şuan ki rektörümüz Prof. Dr. Saadettin Hülagü hocamıza ve ekip arkadaşlarına minnet borçluyuz. Çağdaş, demokratik, laik ülkemizin birer fertleri olarak sizlerin de bu ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğinden şüphem yoktur. Hayatlarınızda başarılar diliyor, sizlere destek olan öğretmenlerinize ve ailelerinize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” sözleriyle açılış konuşmasını yaptı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney ise öğrencilere “Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Sizlere söylemek istediğim tek şey var. Kendinizi çok geliştirin ve alanda uzmanlaşın. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var.” diyerek vurguladı.

Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi'nde Verdi!

Podoloji Programı’ndan 16 Mezun

3. eğitim ve öğretim yılını tamamlayan ülkemizin ilk Podoloji programı, bu sene 16 mezun podologu daha ülkemize kazandırdı. Diplomalarını Yrd. Doç. Dr. Ayfer Peker‘in elinden alan mezun podologlar gelecekte Podoloji adına umut vaat ediyor.

Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi'nde Verdi!

Podoloji Türkiye Ekibi ve Blog Yazarlarının Ödülleri

Tören programının ilerleyen dakikalarında ödüllendirmeler yapıldı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü ödüllerini alırken program birinci, ikinci ve üçüncülerine de ödülleri takdim edildi.

Törenin ödüllendirme bölümünde Podoloji programı öğrencileri de özel olarak ödüllendirildi.

Podoloji’nin tanıtımına ve bu konu üzerinde sarf etmiş oldukları çabalarından ötürü Podoloji Türkiye blog ekibi ve yazarları Pdl. Yeliz Sancar, Pdl. Dilek Okumuş, Pdl. Emre Azak, Pdl. Begüm Hüma Yaman ve Podoloji programı ikinci sınıf öğrencisi Muhammed Malo “Teşekkür Belgeleri”yle ödüllendirildi. 2013 yılında blogu kuran ve aynı zamanda blogun yöneticiliğini yapan Pdl. Serdar Esentürk özel bir plaket ile ödüllendirildi. Ödüllerini vermek üzere sahnede yer alan Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan konuşmasında başta Vikipedi’de olmak üzere Podoloji’nin tanıtımında büyük iş başardıklarını ve bu başarının devam etmesi gerektiğine değindi.

Podoloji Programı İkinci Dönem Mezunlarını Kocaeli Üniversitesi'nde Verdi!
Total
0
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

Dr. Aris Koufos Podoloji Ünitesi’nde CNC Eğitimi Verdi

Sonraki Yazı
Pençe Parmak (Claw Toe) Nedir?

Pençe Parmak (Claw Toe) Nedir?

İlgili Yazılar