Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!

Serdar Esentürk avatarı
Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!

Mezuniyet Töreni ve Katılımcılar

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni her yıl olduğu gibi bu yıl da Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde halka açık olarak düzenlendi. Törene Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Müdürü Doç. Dr. Yunus Taş, KÖGEM Müdürü Doç. Dr. Yusufhan Yazır ve Podoloji programı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Peker de katılırken birçok akademisyen, personel ve konuk da törende yer aldı.

Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!

Törenin açılış konuşmasını meslek yüksekokulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Taştan yaptı ve tören diğer konukların da konuşmalarıyla devam etti.

Podoloji Programından 18 Yeni Mezun

Açıldığı günden bu yana 3. kez Podoloji mezunlarını verme gururunu yaşayan Kocaeli Üniversitesi, 18 yeni mezununu daha ülkemize kazandırdı. Diplomalarını Yrd. Doç. Dr. Ilgın Selime Sade ve Podolog Mükerrem Vatansever’in elinden alan mezunlarda program birincisi Senanur Fener, ikinci Öznur Çil ve üçüncü Muhammed Malo ödüllerini Yrd. Doç. Dr. Ayfer Peker’in elinden aldı.

Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!
Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!

Podoloji Öğrencileri de Ödüllendirildi

Geçtiğimiz aylarda Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Podoloji Sempozyumu’na Podoloji programı öğrencileri de konuk olmuş, Merve Eldoğan sunumuyla sempozyuma eşlik etmişti. Gösterdikleri ilgi ve çabalarından ötürü meslek yüksekokulu müdürlüğünce Dilara Bilici, Merve Eldoğan, Özge Nar, Erva Karabalık, Özgür Sezer ve Kübra Ünlü de tören esnasında ödüllendirilen isimlerden oldu.

Podoloji Programı Yeni Mezunlarını Verdi!
Total
0
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

Palmoplantar Psoriasis (Sedef Hastalığı) Nedir?

Sonraki Yazı

Tayvan’dan Podoloji Ünitesi’ne Ziyaret

İlgili Yazılar