Podoloji Türkiye'de işletme başvurusu nasıl yapılır?

Podoloji Türkiye’de işletme başvurusu nasıl yapılır?

Serdar Esentürk avatarı

Henüz farkındalığının toplumun büyük bir kesimi tarafından bilinmediği “Podoloji” branşının, web platformlarını kullanarak tanıtmayı, ayak sorunu yaşayan bireyleri bu konuda bilinçlendirmeyi ve tedavi imkânı sağlayan podologlara yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu amacımız doğrultusunda “Podologlar Nerede?” adıyla tanıttığımız platformumuz üzerinde Podolojik Yaklaşımlar sunan işletme ve profillerini yayınlayarak Türkiye genelinde Podoloji farkındalığına sahip bir potansiyel oluşturmayı da hedefliyoruz. Bu yazımızda işletmenizi nasıl sistemimize ekleyebileceğinizden bahsediyoruz.

Neden işletme başvurularını topluyoruz?

İşletmeler, sundukları Podolojik Yaklaşımlar’la podologluk mesleğinin nefesi olmayı temsil ediyor. Mevcut ayak sorunlarınıza çözüm sağlıyor, sağlık sektörünün hiçbir yerinde uygulanmayan non-cerrahi uygulamalarla kısa sürede etkili çözümler sunabiliyor. Podoloji Türkiye, bu hizmeti veren ve şartlara uyan doğru, güvenilir işletmeleri ihtiyacı olan müşteri potansiyeline kavuşturmak amacıyla işletme başvurularını topluyor. Özetleyecek olursak; ayak sorunu yaşayanların çözüm için internet üzerinden araştırma yapmaları durumunda çözüm potansiyeli olan işletmeleri önlerine çıkartmak bizim işimizin bir parçasıdır.

İşletme başvurularının avantajları neler?

  • Her işletme başvurusu sadece alanında nitelikli podolog kadromuz tarafından çok yönlü değerlendirmeye tâbi tutulur. Dolayısıyla etik olmayacak şekilde Podolojik Yaklaşımlar sunan işletmeler sistemden filtrelenir ve sadece güvenilir olanlara yer verilir. Bu, başvuru sürecini geçmiş ve onaylanarak listelenmiş bir işletmenin müşteriler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edebileceği anlamına gelir. Yani işletme başvurunuz işletmenizin güven dolu imajını tazeler.
  • İşletmenizin başvurusunun onaylanmasıyla işletmenizin sistemimiz tarafından ilgili konumunda yerel reklamı yapılır. Bu reklam sistemi için herhangi bir ücret ödemezken sizden ekstra özellikler için bir ücret de talep edilmez. Netice itibariyle Podoloji Türkiye’nin işletme kayıtlarını baz alan maddi bir deposu yoktur.
  • “Bir Podoloğa Danışın” sayfasında ayak sorunlarını dile getiren bireylerde bilgilendirmelerin dışında işletmeniz önerilenler arasında yer alır. Böylece ayak sorununu dile getiren kişinin sizin muayene ya da danışmanlık teklifinizden faydalanması sağlanır. Bu, mevcut müşteri potansiyelinizin artmasına destek olur.
  • Google, Yandex, Facebook ya da kendinize özgü girişimlerle işletmenizi tanıtmıyor bile olsanız tüm bunlar sistemimizde halihazırda bulunduğundan size özgü tasarlanır ve yayınlanır. Örneğin sistemimize kayıtlı işletmeniz olduğunda bir web sitesine bile ihtiyaç duymayabilirsiniz; çünkü tamamıyla size özgü bilgilerin yer aldığı bir işletme profiline sahip olursunuz. Size ulaşmak isteyen müşterileriniz işletme profilinizde şu bilgilere ulaşabilir:
    • İşletme adınız ve hakkında bilgileriniz
    • İşletme logonuz
    • İşletmenizde verdiğiniz hizmetler
    • Randevu telefonları ve adres bilgileri
    • Haritalar üzerinde kolay erişim kısayolları
    • İşletmenize ait görseller
    • İşletmenizde görevli podolog kadronuz, isim ve unvanları
    • İşletmenizle ilgili görüş bildirenlerin müşterilerinizin yorumu
Podoloji Türkiye'de işletme başvurusu nasıl yapılır?

İşletme başvuruları nasıl yapılıyor?

İşletme başvuruları sitemizin “İşletmenizi Kaydedin” sayfası altındaki başvuru formu aracılığıyla yapılıyor. İşletme başvurunuzun değerlendirmeye alınabilmesi için formda yer alan gerekli bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

İşletme başvuruları ve süreci nasıl gelişiyor?

İşletme başvuruları gönderildiği andan itibaren 1-7 günlük bir zaman aralığında değerlendirmeye alınır. Değerlendirmenin sonucu olumlu ya da olumsuz sonuçlansa bile başvuru formunda belirtilen işletme yetkilisinin e-posta adresine başvuru sonucu iletilir.

Podoloji Türkiye'de işletme başvurusu nasıl yapılır?

Sonuç olumluysa,
İşletme profilinizin oluşturulmasına yönelik son adımlara geçilir. Bu noktada başvurunuzun haricinde işletmenizle ilgili ek bilgiler sağlamanıza yönelik sizinle iletişime geçilebilir. İşletme profilinin oluşturulması 1-3 iş günü içerisinde gerçekleştirilir ve başvuru süreci de dahil olmak üzere en geç 10 günde işletmeniz yayınlanır.

Podoloji Türkiye'de işletme başvurusu nasıl yapılır?

Sonuç olumsuzsa,
İşletme başvurunuzun değerlendirme sonucunun bildirildiği yanıt e-postasında başvurunuzun neden olumsuz sonuçlandığıyla ilgili bilgiler yer alır. Bu e-posta aynı zamanda mümkün durumdaysa reddedilme nedenini ortadan kaldırmaya yönelik talimatlar da içerebilir. Bu talimatları takip ederek başvurunuzu tekrarlayabilirsiniz.

Önemli notlar

  • İşletmenizin yayınlanmasıyla işletme profilinin kontrolü size aktarılmaz. Mevcut güncellemelerinizi başvuru formu üzerinden tekrar göndererek sağlayabilirsiniz.
  • İşletmeniz, yayınlandığı andan itibaren sağladığınız son güncel bilgilerinizle sistemimizde kalır. İşletme bilgilerinizi en geç 3 aylık bir zaman aralığında güncellemelisiniz. Aksi işletme profiliniz yayından kaldırılarak askıya alınır. Askıya alınan işletme profilleri 1 ay dondurulmuş şekilde sistemimizde saklanır. Bu aşamada işletme bilgilerine erişim sağlanamaz. Güncel bilgilerin askıya alınma sürecinin sonunda da paylaşılmaması üzerine işletme profiliniz kalıcı olarak silinir.
  • İşletmenizde podolog barındırmadığınız durumların tespitinde işletmeniz askıya alma sürecine dahil edilmeden kalıcı olarak silinebilir. Dolayısıyla işletmenizin yayında kalması ekibinizde podolog barındırdığınız sürece geçerlidir.
  • İşletme başvuruları ile ilgili diğer detaylara göz atabilirsiniz: İşletme Başvurusu Şartları

Şimdilik işletmesi bulunmayan mobil hizmet başvurularının değerlendirmeye alınmadığını unutmayın.

Total
1
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
IDF: 2045 yılında 700 milyon diyabetli olacak

IDF: 2045 yılında 700 milyon diyabetli olacak

Sonraki Yazı
Genel Ayak Muayenesi nedir? nasıl uygulanır?

Genel Ayak Muayenesi nedir? nasıl uygulanır?

İlgili Yazılar