PDT© Forum sayfamız kullanıma sunuldu

PDT© Forum sayfamız kullanıma sunuldu

Serdar Esentürk avatarı
Podoloji Türkiye© olarak web platformlarının sağladığı imkanlarla en hızlı ve doğru bilgileri yayımlamayı hedefliyoruz. Forum sitemizi açtık!

Podoloji Türkiye© olarak web platformlarının sağladığı imkanlarla en hızlı ve doğru bilgileri yayımlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda son 3 yıllık süreçte aktif tuttuğumuz “Bir Podoloğa Danışın”, “İşletmenizi Kaydedin” ve “Podologlar Nerede?” gibi kullanıcı kayıtlarını baz alan sistemlerimiz üzerindeki ilginize teşekkür ederiz.

10 Nisan 2020 tarihi itibariyle web sitemize ayrı bir bölüm oluşturduk, PDT© Forum. Temel forum sistemlerinde olduğu gibi üye kayıtlarının da yer aldığı bu platformumuz üzerinde deneyiminizi paylaşabilir ya da paylaşılanlara göz atabilirsiniz. Sitemize özel yazışmalar üzerinden gelen bilgilerin yoğunluğunu hafifletmek ve aynı zamanda Forum sistemi aracılığıyla ilgili konulara kolay erişimin sağlanması adına bu yeni platformumuzu aktifleştirmiş bulunmaktayız.

Forum hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Güncelleme
14 Ağustos 2022 tarihi itibariyle 3 yıldır aktif kalan forum platformumuzu kapatma kararı aldık. Tüm forum verilerimiz kalıcı olarak silinmiştir.

Total
1
Paylaşım
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
Podologların enfeksiyon hastalıklarına karşı alması gereken önlemler

Podologların enfeksiyon hastalıklarına karşı alması gereken önlemler

Sonraki Yazı
Ayakkabının temizliği nasıl yapılır?

Ayakkabının temizliği nasıl yapılır?

İlgili Yazılar